Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στην εταιρεία μας τα προϊόντα που αγόρασε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αυτό ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1 τον οποίο και τηρούμε.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές με δύο τρόπους:

Με την προσκόμιση τους στο φυσικό κατάστημά μας, όταν αυτό είναι εφικτό.
Με την αποστολή τους είτε με courier, είτε με μεταφορική με τα έξοδα να επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία των προϊόντων και υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν κατά την αποστολή τους. Τα προϊόντα δε θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί πριν την επιστροφή τους.

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχει παραλάβει ο πελάτης είναι ελαττωματικό, η πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Σας προτείνουμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, προϊόντα που δεν περιέχουν όλα τα αναφερόμενα, κατά την αγορά, εξαρτήματα κτλ.).

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός των προβλεπόμενων από τον νόμο ημερομηνιών.

Όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιείτε ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά τη διαδικασία παραγγελία σας:

Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Αντικαταβολή : Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.